...främst om Bono och Robbie!

Alla inlägg den 14 juli 2009

Av Bono och hans team - 14 juli 2009 21:29

Du må vara dyr...  Men efter att ha använt denna otroliga borste, vill varken vi eller hunden ha något annat!


Bono, som från första början gjorde klart för oss att päls-borstning inte var någon favorit, har ändrat uppfattning helt sedan Mason Pearson kom in i hans liv.  Han ser numera borstningen som en härlig mys-stund. Inte nog med att lille hunden faktiskt tycker om att bli borstad nu för tiden, hans päls blir otroligt fin också!


Visst finns det (mer än) en hake, och det är väl i och för sig inte så konstigt... För att få någonting som kan göra underverk, så får man betala. Och vill man att den ska göra underverk i många många år, så måste man mer än bara läsa skötselråden... Men det finns bevis att de håller om man tar väl hand om sin lilla skönhet. Vi har hört om de som har haft borsten i över 30 år och fortfarande har den i fint skick. Då kanske den inte blir så dyr?


Visserligen står det "it is not designed to be used on animals". Men för att Bono ska förbli nöjd, får vi helt enkelt se mellan fingrarna på den punkten och tänka på att det finns många fler nöjda djurägare där ute som har gjort så att borsten även säljs i djuraffärer... 


Tilläggas bör även att matte är något avundsjuk på hunden för att han har en lyx-borste. Men så snart plånboken tillåter så kommer Bonos Mason Pearson att få en kompis, det är en sak som är säker!



Här kommer lite information om denna skönhet:

För att hålla allra högsta kvalité är Mason Pearsons borstar inte massproducerade. Det mesta av hantverket är gjort för hand, med tekniker framtagna och patenterade av grundaren för över hundra år sedan. Teknikerna har utvecklats och förfinats sedan dess, och Mason Pearson är verkligen borstarnas Rolls-Royce.

Den unika gummibasen och speciella borsten är skonsamma mot huden och stimulerar hårsäckarna. Regelbunden användning kommer att ge en fantastisk skinande, hälsosam och lättskött päls. Handtagen är polerade och ger ett bekvämt grepp, vilket gör borsten ännu trevligare att använda.

Vilken borste ska du välja?
Är din hund stor och/eller har lång päls, så välj den större storleken.
Svinborst: För fina till normala pälsar, även långhår. Även för en vacker finishing på tjockare pälsar.
Svinborst & Nylon: For normala, korta och tjocka pälsar.
Nylon: För väldigt tjocka pälsar. Verkar även tovutredande.


Se även: masonpearson.com


 


Ovido - Quiz & Flashcards