...främst om Bono och Robbie!

Alla inlägg den 4 juli 2009

Av Bono och hans team - 4 juli 2009 19:58

Bono har bytt foder, från Magnusson till Orijen.

För normala hundar så innebär detta oftast att man under 2-3veckor fasar ut den gamla maten, för att magen inte ska bli för orolig. 

Men heter man Bono och äter en matbit i taget (han gör verkligen det, tar en bit och äter den och så tar han nästa bit) så funkar inte det. Han väljer ju vilken mat han vill äta, så all den gamla maten ligger kvar.. =/


Detta får till följd att Bono direkt får gå över till det nya fodret och idag har han sprutlackerat allt som gått att skita på.... Hemma hos bonos "mormor och morfar" (mattes mamma och pappa, that is...) så bajjade han inne, vilket inte har hänt på massor av månader.. 

Dessutom så har Oscar (eller åskan, heter det visst....) varit på besök hela dagen och matte har satt in en intensiv "äta-råa-ägg-till-frukost-för-att-pälsen-ska-bli-fin-till-utställning"-diet.

Så, man  kan helt enkelt konstatera att kombinationen: ny mat, stress för att det oscar (åskar alltså) och råa ägg, inte är det bästa som kan hända om man inte vill ha rännskita...... =/


 Igår var Bono hos Huskysarna.. Kleo var där.. Hon har två/tre veckor kvar till valpning... Arn var oxå där.. Bono bestämde över honom.. Och hälsade på sin nya "lillebror", genom att konstant ha nosen i Kleos bak.


//BONO 

Ovido - Quiz & Flashcards