...främst om Bono och Robbie!

Alla inlägg den 4 augusti 2009

Av Bono och hans team - 4 augusti 2009 21:00

Dagen började med jobb... När husse kom hem efter att ha jobbat dygn, så blev Bono så glad att han kissade en skvätt.. =/ Som tur var så valde husse att låta hunden springa ut, och slapp på så sätt att torka kiss =)


Bono,Bärry,Bärra,Bones


Efter en kissrunda så väntade soffan och lite kel. Men, då gick det förbi en granne (kärring som bor i närheten) med sin gamla hanhund lös och denne valde att stanna i grinhålet för att pinka.. Hunden alltså...

Bono, som sitter på soffans ryggstöd, ser mycket bra ut genom fönstret, blev galen när han fick syn på jycken utanför och började morra/skälla/grymta.

Husse står bakom hunden, så tanten (kärringen) ser husse mycket väl genom fönstret, men hon låter sin byracka stå kvar där och glo.

Husse och Bono blir alltmer irriterade och i samma ögonblick som husse tar första steget mot dörren för att koppla Bono och släppa ut honom så piper fanskapet (tanten) iväg som en avlöning.

Husse tänker då elaka tankar och nästa gång är det inte säkert att husse kopplar hunden innan dörren öppnas. Det behöver man faktiskt inte göra om det står en hund och en tant (kärring) inne på tomten (iaf 1 dm...)


Efter att denna ilska hade lagt sig, lade sig även husse och Bono, i soffan och inväntade Bonos nästa utbrott.. Denna gången av glädje, för MATTE var på väg hem =)


Nala,Allan

När matte väl var hemma och lugnet hade lagt sig igen så var det lagom tid för att Beatrice och Nala skulle komma. Vi skulle nämligen ut och cacha.

Gpsen styrde oss mot Arena Rosenholm, eller Vodaföne/Telesnor Arena Karlskrona eller vad den nu heter, där vi hittade två cacher. Dock så hade Benice ajaj i något av benen eller möjligen höften eller kanske i ryggen, så hon fick stanna i bilen... För övrigt en märklig hund det där. När Bonos husse skulle kolla/känna vart hon hade ont så reagerade hon inte vart han än tryckte, men nog haltade hon, fast man kan inte se vilket av benen hon haltar på, för hon växlar nämligen ben hela tiden...

Benice,Beatrice,Nisse


Efter cachandet åkte vi till baka till Bonos hus, där vi grillade och precis innan Allan och Nisse skulle åka hem så hörde vi att Muskot (Bonos katt) var i slagsmål i buskarna utanför tomten. Vi tror att det var hans första slagsmål, och efter att vi har tittat på honom när han kom hem, kan vi säga att han gick segrande ur det hela.

Kan det vara så att katten nitade den där hunden som Bono aldrig fick chansen på?



Ovido - Quiz & Flashcards